Prodej, Komerční, Ubytování, 700 m²

info o ceně v RK
Číslo zakázky 1470
Krásné Údolí - zobrazit na mapě  
Právní servis
zdarma
Vyřízení hypotéky
zdarma
Plocha užitná
700 m²
Plocha zastavěná
303 m²
PENB
G

Ve spolupráci s městem Krásné Údolí nabízíme historickou budovu s popisným číslem 1 vedenou jako objekt občanské vybavenosti, který má zastavěnou plochu 303 m2. Budova disponuje třemi nadzemními podlaží. Do prvního nadzemního podlaží se vstupuje po několika schodech z náměstí. Nachází se zde hala obložená keramickou mozaikou, přední a zadní stěna je z velké části z luxfer. Z haly je vstup do dvou skladových místností, komory, toalety dále navazuje chodba, technická místnost, ve které je umístěn plynový kotel a tři místnosti. V patře se nachází 3 velké místnosti (kdysi využité jako obecní úřad) a velký prostorný byt s dispozicí 5+1. Ve 3. nadzemním podlaží je půdní prostor, vyklizený, suchý.
Dům je napojen na vodovodní řád, veřejnou kanalizaci, elektřinu i plyn. V současné době není budova vytápěna, je pravidelně větraná (od jara do podzimu permanentně, proto jsou na některých oknech mříže). Okna jsou dvoudílná dřevěná. Střešní krytina byla zhotovena cca před 20ti lety včetně oplechování a okapů. Střecha je udržovaná, do budovy nezatéká.
Objekt je určen k celkové rozsáhlé rekonstrukci. Požadavkem obce je následné využití budovy se sociálním přínosem pro občany obce.
Město Krásné Údolí leží v jihovýchodní části Karlovarského kraje. Ve městě žije 389 obyvatel. Středem obce prochází silnice spojující Karlovy Vary a Plzeň a hranice chráněné krajinné oblasti Slavkovský les.